Rony


Napjainkban egy ifjú előadó számára szinte az egyetlen bemutatkozási lehetőség a különböző tehetségkutató versenyeken való részvétel.

Azonban léteznek üdítő kivételek, akik pusztán a nyilvánvaló tehetségük révén is képesek felhívni a kiadók figyelmét.

Ilyenek közé sorolhatjuk az ifjú, nagyon tehetséges énekesnőt, Rony-t.
A fiatal lány egy kis Zala megyei faluban, a kevesebb, mint pár száz lélekszámú Sárhidán született és már hat évesen fellépett a világot jelentő deszkákon.

Rony bemutatkozó albumát egy kislemez előzte meg, mely Árva fiú címmel került a boltok polcaira és a rádiókhoz, akik előszeretettel játsszák a mai napig.

A dal eredetileg Szakály László és S. Nagy István szerzeménye, és korábban ezt az örökzöld slágert olyan elõadó tolmácsolásában is hallhattuk, mint Cserháti Zsuzsa.

Nem volt könnyű kiválasztani az első kislemezt, hiszen a főleg feldolgozásokat tartalmazó albumon (többek között Indián nyár, Félig sem szerelem, Volt egy lány) Rony hatalmas átéléssel és tehetséggel adja elő a jobbnál jobb dalokat.
A lemezen hallható feldolgozások nem szolgai módon követik az eredeti változatokat, hanem új hangszerelésben, tempós, szórakoztató, táncolható formában kerültek rögzítésre.

Az album kiválóan szerepelt, a nagyközönség is gyorsan a szívébe zárta az ifjú énekesnőt.

2007 tavaszán jelenik meg Rony második nagylemeze. Az album különlegessége, hogy a megszokott feldolgozások mellett saját dolok is hallhatóak lesznek rajta!